Thursday, January 8, 2009

memori raya 2008


seperti yang dijanjikan dulu, saya akan upload gambar2 raya tahun 2008..bagi melepaskan rindu..:)

:: as an intro, my atuk n nenek ::


:: acara bakal dimulakan..puan pengacara majlis dah ada kat belakang atuk n nenek..hehe.. ::


:: wajah masing2 kelihatan cemas..;p ::


:: berdebar dan tak sabar nak dpt duit raya..haha! ::


:: ucapan alu-aluan ::


:: photographer yang macho..=)) ::


:: sesi berlawak ::


:: partner 'layaannn' saya, partner nasi kandar dan telur masin juga..haha! ::


:: ejah n alan tersenyum lebar..hehe.. ::


:: keluarga ZAINONJAYA ::


:: all ladies ::


:: lelaki2 yang menghiburkan saya -alan.zikri.aidil.aziq- ::


:: chaotic cousins..i like this pic very much! ::


:: satu.. ::


:: dua.. ::


:: tiga!!! snap! (alan tak jadi.aziq sederhana jadi.aidil paling jadi..muahaha!) ::


:: reunion di malam raya ::


:: ehemm, encik alan..sedapnya! (mcm cikzah tak? ;p) ::


:: gosip ke? tettt!!! ::


:: beraya kat umah encik dondana..(puan baju purple, tepi skett..haha!) ::


:: saya dan mak usu ::


:: kami..... ::


:: yang..... ::


:: POYO...!!! ::


:: ohh, rindu kamu semua.. ::


:: (^_^) ::


:: kata atuk: bosan aku tgk dorang nie..asek nak lompat jea..(aku pun nak gak) ::


:: gambar kegemaran..:) ::


:: abah n mak bersama pengantin baru.. ::


:: kami di rumah mak long.. ::


hmmm..rindunyaa kat semua orang..=_=

oh yea, gmbr2 kat atas nie bukan bertujuan utk mempersendakan siapa2..sekadar berkongsi memori raya..cewahhh..hehe..ampun dipinta kalau ada yang tersinggung dan terasa..jika ada yang tak puas ati..just tell me and i will delete the pics k..peace! =)

10 comments:

azmahal said...

Aduh sayunya bilaku terpandangkan wajah nenek..huhu.

Mengimbau memori cinta luka...

OMG..

suka gambar satu..dua..tiga.snap

.i.z.z.a.t.i. said...

huhuhu..kebetulan masa tue nenek mmg tgh sedih n mengalirkan air mata..

kann..gmbr tue mg best..mereka sungguh comell kann..=))

Azlan #11 said...

oh sweet memories! ble nk dpt bkumpul lg...

.i.z.z.a.t.i. said...

emm..this coming chinese new year pun boleh..how about the plan to go to the waterfall?? (cehh kita over excited pulekkk..hehe..)

aniss said...

omg! so sad! ble la nk gathering lg :(
rindu kat korg semua! :(

.i.z.z.a.t.i. said...

yup..saya lagi rindu kat semua org..;(

jom dtg kelantan! =p

susuideal said...

wow.. gambars yg btol2 mengimbau kenangan manis kite bersama.. harap dapat disimpan gambar nie hingga bile2 utk rujukan anak2 kite nnt.. (anak Zati terutama)..

tp sdey ckit sbb gmbar gua kurang.. haha.. xdelah..

gambar En Fitri sdg me'layannnn' kan tgn nye sungguh dramatik.. mcm Ultraman Taro lawan Power Rangers pn ade..

Gambar Alan melompat x jd seryes mcm bdak ......

.i.z.z.a.t.i. said...

first of all..yeayyy!!! at last, susu ideal komen gak kat blog kita..hehehe..kita sentiasa tertunggu2, bila laa dia nak komen..ingatkan tak sudi..hahaha..

well, yup..gambars yg akan menjadi kenangan kita bersama dan bakal menjadi rujukan anak2 dan cucu2 kita, terutama bagaimana caranya nak pose melompat yea..=)

emm, kita dah kira..ada sembilan keping gambar susu ideal..hehehe..(actually nak letak bykkk gambar, tp takut korang tak suka gambar korang dipublish..)

ohh, saya sebagai partner layaannn En Fitri, amat marah bila anda kata gayanya mcm Ultraman Taro lawan Power Rangers..HAHAHAHA!!! =D

susu ideal, gmbr alan tak jadi tue, awk kata cm budak or badak? saya kurang pasti..takkan badak kot? dia dah kurus tauuu..=p (ada unsur2 perli penulis blog ke? tettt!!! muhahahaha!!)

susuideal said...

Untuk memperjelaskan keadaan..

BDAK = Budak

So tiada unsur perlian atau ape2 serangan mental atau fizikal kpd penulis blog..

.i.z.z.a.t.i. said...

hahahaha..susuideal poyo! selalu buat saya ketawa berguling2 atas lantai..=D