Friday, January 9, 2009

Lata Meraung, Jerantut


as i promised, plus requested by my abah, here are the pics that we snapped at Lata Meraung, Jerantut..nape nama dia Lata Meraung? (aaa, yang itu kita tak tahu..muahaha!!) sbb bunyi air terjun tue cm orang tgh meraung..kuat sgt!!! kalo nak berbual kena menjerit..tp kami enjoy sgt kat sini..rasa cam tak nak balik, kan yie? hehehe..=)) *click to enlarge pic*


:: masa mula2 baru sampai.. ::


:: cantik.. ::


:: proses memanjat batu..hasil tunjuk ajar zikri..hehe.. ::


:: jap, belum ready lagi.. ::


:: okay, smile everybody..(psstt, fokus kat zikri..amat poyo, kan? haha!) ::


:: mak teh and mak joined us..zikri maintain poyo bsama goggle biru dia..haha.. ::


:: kami bersama sepupu ::


:: aisey, yie lindung kaktie laa..hehe.. ::


:: zikri terlalu obvious nak overshadow i kan? ejah with her pretty smile! ::


:: selamat datang ke air terjun Lata Meraung ::


:: watak tambahan (give him standing ovation..haha!) ::


:: halfy of mak, makteh, ejah, me n yieyoe si poyo..=p ::


:: us without kakzah and haziq ::


:: kat tempat air yang laju dan deras (betul ke ayat saya nie? haha, hentam jea) ::


:: syaqidah, syifa, me, yie n ejah..(eh, pasan tak yie genggam erat tgn kaktie n ejah..takutt laa tue..haha!) ::


:: sejuk! ::


:: mau pulang..tata lata..haha! ::


:: pic taken by abah yang ketinggalan kat belakang gara2 bwk beg yg berat sbb penuh baju basah..thanks bah! ::


:: L to R: mak, saya, kak nor dan mizah sebelum gerak balik ke batu pahat ::


:: zikri dan danial ::


:: sapa nie? dia sgt cantik dan ranggi, kan En.Fitri? =) ::



4 comments:

ciCigurl said...

bestnye pi air terjun! nak join jugak!!
and awal comel! =)

Anonymous said...

hai...lama dah x bg comment kt sini. best nya ur life kan? bertuahnye u.. pkara2 ni kdg2 menutup kesedihan kita kan? n bila hari berakhir duka tu msti dtg lagi...that's life...kdg2 kita rasa susah n payah nk hdpinya tp kita kena jgk hadapinya...wish zati epi slalu.....a2L

.i.z.z.a.t.i. said...

CiCigurl - jom laa ikut..nnt balik msia, i bwk u k..=))

.i.z.z.a.t.i. said...

hye there atul..lama tak borak dgn u kan..emm thanks for the wish..i pun selalu doakan u..semoga u tabah k..=)