Sunday, May 31, 2009

gambar2 comel ;p


emm hari nie saya nak share beberapa keping gambar yang boleh menggamit memori dulu2..haha..actually jumpa gambar2 nie dlm album nenek..masa tue big mama blk kg dgn kwn2 dia, so nenek pun bwk kuar album2 lama..saya pun sibuk2 laa belek album gak..terjumpa gambar2 kat bawah nie..mari kita lihat siapa yg kenaa..hahaha..intro annoying! ;)



:: masa kak zah kecik..mak saya sungguh muda n jelita okayy..mcm fransisca peter gitu ;p ::


:: kelahiran awal ahli2 KKJ senior ::


:: okay yg nie terang sket..owhh aidil comellll giler masa nie..err dah besar pun comel jugekkk ;p ::


:: mak usu bertunang..ejah kecikkk lagi, yie dlm perut..hello yie, welcome to the world! =) ::


:: kalo tak silap, masa nie kat bukit cerakah..tempat yg ada empat musim tue..rasanya masa nie musim sejuk..tue yg ai pose ala2 menggeletar kesejukan..haha.. ::


:: bsama nenek yg masih bergetah..eh eh silap, masih berisi..hehehe..ampunn! ::


:: pose paling gempakss abad ini..i love these two cutey boys..:') ::


:: ya allah comelnya mereka berdua! ejah persis siti fatimah..hehehe.. ::


:: masa nie kat mersing, abah gie umrah..so nak mengelakkan kami sedih sbb kangen sama abah, dorang bwk kami jalan2 makan angin..thanks y'all! ::


:: L to R - power rangers kuning, power rangers biru, power rangers pink, power rangers merah & power rangers hijau..chop! yg pakai cap tue tak termasuk tau, dia boss kami..haha! ::


:: ahli2 KKJ yg gigih mengumpul duit utk gie wet world setiap kali cuti sekolah..LOL ::


:: phewwit phewwit..kami masih tak segan berswimming suit..haha! ::


:: hello anis..cute sungguh kamu masa nie ::


:: gambar raya 1996 ::


:: wahhh pak usu masih selim river melim..;P ::


:: hari anugerah bintang popular harakah KKJ..kak zah dpt 9A utk PMR..congrates ya! ::


:: aidil dpt 5A utk UPSR..tahniah okay ::


:: zaty dpt sama cm aidil, cuma ada tambahan sket..cucu paling kurang kurus..hahahah! =D ::


:: lepas dpt hadiah, ada majlis makan2 sket..sbb tue tepuk tangan..happy dpt makan..zaty jgn makan banyak2, nnt makin kurang kurus..eh sapa si gebu sebelah aidil? cek-it-out! oh yea, imran baru berusia 12 hari..;) ::


:: okayyy itu dia si gebu partner makan saya masa kecikk2 dulu..skang dah tak jadi partner sbb kurang gebu..sedih ai you biarkan ai gebu sensorang :( LOL ::


amacam? best tak? menggamit memori cinta luka silam tak? hahaha..saya sukaa belek2 album lama..mesti jumpa gambar2 yang best..hehehe..eh tapi pasan tak..apsal dlm kebanyakan gambar, ai mesti berdiri sebelah aidil? ehemmm kecik2 dah berskandal..larrikkkkk!!!! =p




p/s: oh yea, if ada yg tak suke gambar2 anda dipublish, gtau yea..saya akan delete..no probs~ (^_^)

9 comments:

azmahal said...

soooo sweeeeeetttt mengimbau kenangan lalu.. nnt boleh buat vcd kawin u olz semuaaaa...

azmahal said...
This comment has been removed by the author.
yg xde blog said...

pic 5: wah, u're wearing my fav blouse..no wonder my face was frowning in the pic..hahaha..(padahal gambo lain pun mmg brmuka masam..hihi)..

sori la semenjak 2 menjak x tinggal komen kat blog awak..bz..keje..study..pikir masalah 'dunia' plak lg kan..hahaha..

.i.z.z.a.t.i. said...

azmahal - heheheh..kannn..harus laa wat vcd plus videoklip sume..utk kenangann..:)

yg xde blog - hehehe..awk dah tak muat blouse, so kita 'pinjam' laa..sharing is caring..=p

owh xpe, paham2..kita pun turut merasai keperitannya..sabar yea kakakku..:')

Anonymous said...

mana gambar imran......

.i.z.z.a.t.i. said...

ada..dlm gambar ke 19..nenek tgh dukung imran..

~nOra faZieRa~ said...

kakak zaty!!!!!!!!!!!!!
kame killer ok x jengah blog kakak!
winduuu~
aha.
kite da pndh umah~jrg on9.
at last abah kite belikn broadband.
aha~bwu la bley on9 slalu~
jengah2 blog kakak!
miciuw~muoxoxoxo~!

~nOra faZieRa~ said...

kakak zaty!!!!!!!!!!!!!
kame killer ok x jengah blog kakak!
winduuu~
aha.
kite da pndh umah~jrg on9.
at last abah kite belikn broadband.
aha~bwu la bley on9 slalu~
jengah2 blog kakak!
miciuw~muoxoxoxo~!

.i.z.z.a.t.i. said...

nora...wahh bestnyaa dah pakai broadband..kita pnya tenet kat umah sewa pun mengong..kadang2 OK, kadang2 KO..huhuhu..

nnt update belog banyak2 keyh!

miss u too darl..muahhhs!