Monday, May 31, 2010

when my baby gems turns fourteen ;)

Hari ini, baby gems I dah menambah satu lagi angka ke umurnya. Dah 14 tahun, so dah tak boleh panggil baby gems. Sebab dia pun dah jadi seorang remaja lelaki yang macho dan sedikit pendiam. I tak pasti samada memang semua remaja lelaki macam itu atau adik I dua orang tue jea. Sebab seingat I, masa Haziq di alam remaja pun dia berubah jadi sedikit pendiam. Proses keremajaan, MUNGKIN!

Tapi ketahuilah, I dan Kak Zah memang rinduuuu sangat dengan adik lelaki bongsu yang banyak cakap dan sukaa amek gambar! Kan kak? :')

Me and my baby gems:




He loves camera so much rite? :')


Me and my good-looking brother:



See how's his smile expression? Sangat terpaksa okayy! Pffftt -.-''


----------------------------------------------------


Dia dah tak suka bergambar dah. Padahal dulu pantang nampak camera!

Takpe lah, walau apa pun, I tetap sayaaang dia. Sayaaaang sangat! Even I rasa dia takde lah sayang mana kat I. Sebab tue I buat entry khas untuk dia, sempena 'comeback' I dalam dunia blog! Teehee :')


"SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-14, MUHAMMAD ZIKRI AZMAN"



Belajar rajin-rajin, buat mak abah bangga dengan Yie, daan jangan malu-malu cuz you have something special, Pupuk!
*I miss to call you with that name*



Kak Tie sayaaang Yie ♥

4 comments:

azmahal said...

happy bithday Yie..

en_me said...

happy besday wat baby gems tewww.. uhuhu

Azlan #11 said...

happy bday yie!! my athletic cousin!

.i.z.z.a.t.i. said...

Aunty: Thanks on behalf of Zikri :)

en_me: Thanks!

Alan: Tengs! Hehe comel jea 'my athletic cousin' :)