Saturday, January 1, 2011

Yang Baru.

Selamat Tahun Baru.

2010 yang penuh dengan cabaran.

Macam-macam yang dilalui.

Lulus dan gagal.

Gagal interview. Tipu ah kalau tak frust kan. Sebab nak sangat kot, sebab tuu frust bila tak dapat.

Gagal ujian JPJ. Haa ni lagi satu. Tensi woh bila kandas. Kena datang praktis lagi, jumpa pcik garang tu lagi. Haih.

Tapi now dah lulus! Alhamdulillah. Practice makes perfect, ey? *Mood Hlovate ;D*

Interview PCMS pun pass. Sapa kata dah lama kat sana tak cuak? Cuaaak woh! Tapi happy bila datang sana semua cakap dah kecik sikit. Maybe sbb jaga budak kecik kot? HAHA tetibaa kan.

Oh yea, masa nak balik dari interview tu, Pn. S panggil masuk bilik dia. Dia kata kerja dah menunggu, I kena dapatkan list shareholders yang latest untuk Waqaf An-Nur Bhd. Nak kena revise balik since ada beberapa perubahan.

Okay laa, tahun baru, azam baru.

Kerja baru.
Uniform baru.
Semangat baru.

Semoga semuanya baik-baik aje. Amin.


3 comments:

azmahal said...

Congratz dear for ur achievements!

atul said...

great!!new phase rite??

Izzati Azman said...

Aunty: Shtaank youu! I ♡ U!

Atul: Yep yep. New phase of life. :)