Saturday, February 26, 2011

Kawan Baru.

Diari hidup I semakin menyeronokkan sejak kebelakangan ni.

New friends, new life, huh?

Dorang kawan-kawan baru kat tempat kerja. Semua bujangs except yang pakai tudung blue black tu. Mula-mula I mmg tak join ah group dorang ni, kengkonon I senior ah, nak kawan dgn orang-orang lama jea. Tak main laa kan budak-budak baru. Sekali bila dah lepak sama, mmg happening donk! Tu ah, tak kenal maka tak cinta kan. Kehkehkeh.

Breakfast, lunch sesama. Then lepas kerja trus walking/jogging togetha-getha di Taman Bunga. Hari Jumaat pi makan kat tempat yang best-best sikit. Sabtu lepaking di Ali Baba or Jusco or Giant or mana-mana tempat yang best. Ahad pulee aerobik. Fiuhh! Sangat pack okee! =)

Lebiuuuus lah!



5 comments:

azmahal said...

At last u found & made new frens. Glad to hear dat u have a better life now, cuma tang makan jer yg takut sikit. Tp tang aerobik & jogging i super duper likey.

M.I.A said...

So suweeet! Heee makan tuu usually on Friday jea yang meriah. But I will control okee. =))

kakak hang said...

so happy for you ^.^

M.I.A said...

Shtaaanks sistaaah! =)

~Nora Bambam~ said...

kite harap kak zaty happy2 selalu ngn rakan2 baru :)