Friday, September 4, 2009

tiada rezeki

baik lah untuk pengetahuan pembaca, saya tak menang pun Blackberry untuk peraduan Lagu 1 Malaysia HOTFM..mungkin slogan tak cukup kreatif atau mungkin jangkaan saya tak tepat..saya undi lagu Maya Karin, sedangkan pemenangnya ialah Faizal Tahir..


daaannnn


Blueberry-i yang saya dah lama aim tue pun telah dijual pada orang lain..abang kedai tue kata saya lambat sangat sedangkan dia dah tawarkan harga yang paling murah untuk saya..stock pun dah habis..kalau saya nak, dia boleh tolong orderkan tapi saya kena bayar deposit dulu sebab dia takut bila dia dah order, saya tak jadi beli pulak..nanti dia yang rugi..so saya try riki-riki kat kedai lain..ada memang ada tapi harga dia melebihi budget saya..padahal mc sama jea 1 gb..

memang sedikit hampa sebab abang tue memang dah letak harga paling cunn dah..cuma silap saya terlalu yakin yang saya boleh menang Blackberry dari HOTFM..hmm takpe lah mungkin bukan rezeki saya..

oh yea petang tadi ada nombor yang tidak dikenali call..bila saya angkat, dia kata dia dari RHB Permas Jaya..saya dah gembira sebab saya ingat panggilan untuk praktikal..sebab kebetulan memang saya ada apply untuk buat praktikal di RHB Batu Pahat atau mana-mana cawangan di Johor..rupanya dia nak bercakap dengan ayah saya..huhuhu..hampa lagi sekali..takpe, mungkin bukan rezeki saya jugak..







Ya Allah Ya Tuhanku, permudahkanlah urusanku dan keluargaku..Amin..



6 comments:

miss LaLA said...

ala ciannyer dier..
nnti sy bg kek blueberry
jew la..hik3..
aminnn...semuga dpermudahkan
dlm stiap urusan =)

Anonymous said...

nanti dah keje,beli BB ke AA ke dan aper2 yg nak...

azmahal said...

jgn sedey2 wokey..pasti ada hikmahnya disebalik yg menanti didpn sana..

atul said...

sama2 la kite bersabar eh...doakan kite bersama..

.i.z.z.a.t.i. said...

miss LaLA: owh kita tak minat blueberry cake..kalau chocolate or cheese cake okay gak..hehe..

anon: alrite..thank you :)

azmahal: insyaallah..

atul: thank you :)

~nOra faZieRa~ said...

alaa
shian iye~
kakak.
cedey kite taw bc post nih.
T_T

btw~kite pn doakn smuga sgale urusan dpermudahkn olehNYA.
aminnn~

lots of luv,
mmmuahhh~!!