Sunday, March 29, 2009

rindu..


kerinduan jelas terserlah..saya rindukan mereka..nak balik rumah manis rumah..:'(









:: masa nie ejah tgh wat tarian ala2 kak henni..'kasihan dia loo'..hehe..sapa pasan yie ada sebut zaquan..haha.. ::



:: video 'perselisihan faham' antara zikri dan anis gara2 permainan 'pepsi cola'..hihihi..eh eh nak kena bayar ke sewa lokasi dan props dan pelakon tambahan? haha! ::



:: zikri konon2 nak jadi aznil wat segmen zoom in..alih2 bantal dia yg menang..haha! =p ::




p/s : sorry video kurang cantik..sbb guna kamera hp yang kurang berkualiti..eh apsal explain? nak bagi hint utk tukar hp baru ke? tettt! =p

4 comments:

yg homesick gak tp dh ok sket.. said...

sabar ye adikku..b strong k..=)

sore yi dlm video tu sumer time sore dia masih comel..haih, kena yi cepat sgt besar kan..hehe..

tp yg video yg last tu kita confuse sket le..awak dduk kt sblah yi kan? so sapa yg tgh baca mangga kt krusi bulat tu eh..

video ngan jiha tu, yi sgt chumil+chubby sket..tapi maintain comel..ngehehe..

p/s: kita ada emel nk anto kt awak, tapi x abis tulis lg..still in my draft..nnti kita smbung bila ada ksempatan eh..

apa2 pun, wish u all the best n b strong k..just remember all dis thing is temporary only, u can get over it later..as wat u said, just believe in it.. ;-)

.i.z.z.a.t.i. said...

thanks kakakku..

emm, tue laa sore yie masa tue amats comel n kebudak2an..yie cepat sgt membesar..bila tgk balik vc2 yg kita simpan, kita rasa mcm: eh pasni dah tak bley nak treat yie cm dulu..dia dah besar..so sad but that is life..:')

haha mula2 kita pun ingat kita yg tgh baca mangga n dok kat kusi bulat tue..sekali tgk, kita dok sebelah yie plak..rupanya tue jiha..dulu2 yie suke usik jiha n main dgn jiha..now dah malu sket..haha..

yg vc yie n jiha tue, actually kita nak letak yg ada original voice, tp dah takde..yg ada just vc yg ada muzik iringi let's get loud..dulu2 kita n ejah suke wat vc ala2 budak af yg bercinta tp tersingkir di tgh jalan..hahaha..tue yg terhasil vc let's get loud versi yie vs anis..tettt!

owh ada email, sure ia bakal mengundang lebih banyak air mata..well, im ready for it! :)

as i told u, diri ini sedang rindukan rumah tahap kronik..td masa abah call pun kita sebak, tp cover baikkk punya! =p

Faiz said...

siap ade clips lagi.. haha..

.i.z.z.a.t.i. said...

alamak, baru pasan komen anda..hehehe..opkos..ai bakal artis :p