Sunday, August 9, 2009

berdehem-dehem


pagi nie, seawal jam 6.59 pagi, saya mendapat kiriman sms daripada Dr. Nik Maheran yang berbunyi; Izati, nampaknya tak dptla kita nak ganti kelas hari ni...saya ada meeting pukul 9-12pm. Sorry....

kemudian saya start forward msg tentang pembatalan class pada rakan-rakan lain..saya hantar kepada 12 orang rakan dan berharap mereka boleh sebarkan pada rakan-rakan lain..

apa yang tak bestnya bila saya tidak menerima walau satu balasan sms dan ada sms yang tidak 'delivered'..so saya try miscall mereka dengan harapan msg akan 'delivered'..malangnya msg tetap tak 'delivered'..

sampai kelas, saya bertanya samada mereka ada menerima sms daripada saya dan mereka mengatakan "ya"..saya check semula handphone dan dapati msg masih belum 'delivered'..takkan maxis ada problem kot..hmmm..

habis kelas pada pukul 2.00 petang, handphone saya tiba-tiba mati selepas saya call roomate..bila on semula handphone, ya ampunnnn banyaknya sms masuk..

rupanya handphone saya yang problem, bukan maxis..huhuhu..jadi, perlu ke handphone baru? lu pikir laa sendiri..heee ;p

8 comments:

muhammad khairulimran said...

ya la tu,denga baru dapat wit biasiswe

azmahal said...

i face the same problem...kehkeh

.i.z.z.a.t.i. said...

muhammad khairulimran: hehe..duit biasiswa nak simpan utk praktikal nanti..byk nak pakai duit woh..so kena tunggu duit raya..;)

azmahal: yea ke..wah sehati sejiwa nampaknya..heheh..emm susah kan lambat dapat msg..pending..

mak kundor said...

la.. igt nak advance wit PTPTN nak wat masak munjung

atul said...

berjimatlah wahai izzati..hak2

.i.z.z.a.t.i. said...

mak kundor: yea ke? bley2..sbb nak paru satu kilo! hahaha! ;p

atul: okay thanks..

Anonymous said...

alasan nak beli handphone baru le tu....

.i.z.z.a.t.i. said...

mana tau? hehehe ;p