Tuesday, August 11, 2009

wajah baru


okay, ini lah dia hasil make over blog saya..actually, saya saja ngada-ngada nak try template baru..sekali terkelik butang apa entah, abes hilang semua gadjets kat tepi tue..yang paling sedih, traffic kembali kepada 0..penat jea kumpul 4499 pembaca sejak setahun lalu..tsk

btw, apa pendapat anda tentang wajah baru blog saya nie? adakah nmpk serabut dengan pelbagai warna? atau nmpk lebih ceria dan bertenaga? :)


9 comments:

haziqemphaty said...

saya rase mata saya berpinar-pinar~
hahaha.

Anonymous said...

cheerful..ok la tu..represents who u are..hehe

Anonymous said...

cheerful..ok la tu..represents who u are..hehe

pak kundor said...

a aa la, bpinar2 mata

atul said...

kite prefer yg lama.tapi not bad..

atul said...

ada style lah..hu2

Anonymous said...

mak usu:bila bukak terus jd lemah lembut..Pink tu...

tips73 said...

Owh puhliz..utk generasi ku mata berpinar2 nak membacanya!!

.i.z.z.a.t.i. said...

haziqemphaty: abes lah awak kena tambah ketebalan spek ;p

anon: thank you, mmg sengaja pilih template ala2 cheerful gitu..

pak kundor: alamak, bapak kena kurangkan brightness skrin lah nampaknya..hehe..

atul: kita pun suke yang lama, tapi bila bukak nampak macam suram dan tak bermaya..tue yang tukar..hee..

mak usu: haha tue laa terus rasa diri ayu macam gadis melayu ;p

tips73: oh no..terlalu berpinar ke? sure traffic akan berkurang nnt :(