Friday, August 14, 2009

volkswagen


okay serius suka amats dengan background baru nie..saya suka gabungan warna-warna tersebut, memang favourite lah..cuma mesti orang kata; eleh Izzati tue bukan minat kereta pun, tapi kenapa pilih background yang ada gambar kereta?

baiklah, kalau ikutkan hati, memang saya nak edit gambar kereta-kereta tue sebab saya suka design stripes tue jea..malangnya tak boleh edit pulak sebab tak pandai..so guna jea lah =)

oleh itu, saya significant kan ia sebagai lambang keluarga saya sebab dulu volkswagen menjadi kenderaan rasmi keluarga kami..volkswagen kaler biru, no plat PH**** (tak ingat nombor..berapa yea bah?)

ibu bapa dan adik beradik boleh chop nak volkswagen kaler apa..cukup sorang satu..ada kuning, oren, merah, biru, hijau dan purple..saya macam biasa, nak kaler PINK..heee ;)




p/s: sekarang memang tengah 'gian' tukar background blog..baru lah saya tahu, rupanya tak payah nak edit semua benda sampai hilang traffic macam dulu..just tukar background dengan cara add HTML/Javascript kat bawah tue..isyh isyh isyh menyesal tak belajar dulu..



5 comments:

haziqemphaty said...

wahh.
layout kali ni nmpk nostalgic skit.
hehhehe.
cantik3.
wa nk warna biru eh!

aJa said...

xpe at last dah tau gak kan mcmne. hehe.. lawa2

Precious said...

Pastel colors .. memang lawar! Saya suker color2 lembut! Congrats

azmahal said...

I nak yg pink karer...sweet layout...as sweet as u.

.i.z.z.a.t.i. said...

haziqemphaty: nostalgic ke..hehehe..biru? berehhh :)

aja: aah belajar daripada kesilapan..

precious: saya plak suka kaler yang striking dan menonjol..hehe..

azmahal: pink? okay kita share yea..sama-sama sweet ;)

BTW, THANK YOU SEMUA..ini sememangnya pilihan yang TEPAT..